Allt från reparationer till totalentreprenad

SKARAB i Skara är ett byggföretag som bygger med kvalitet och ansvar. Vi erbjuder privatpersoner och företag runt om i hela Skaraborg hjälp med allt inom bygg. Vi utför allt från enkla reparationer till totalentreprenad. Vi löser det våra kunder vill ha och tar hand om hela jobbet.

SKARAB startades i början av 50-talet under namnet Edgars Byggnads AB. I januari 1998 tog nuvarande ägare över och ändrade företagsnamnet till SKARAB. I företaget arbetar idag cirka 15 personer, som är mycket duktiga och kompetenta. Vi har de behörigheter som krävs och samarbetar med pålitliga lokala hantverkare som har samma fokus som vi har: kvalitet, service och yrkesstolthet.

Vi hjälper er med:

  • Reparationer
  • Nybyggnation
  • Ombyggnation
  • Tillbyggnation
  • Totalentreprenad
  • Bygglovskontakter och ritningar

TOTALENTREPRENAD
Oavsett vad ni vill bygga kan vi hjälpa er - du får en komplett tjänst där allt ingår: VVS, elektriska installationer, målning, mark och anläggning, arkitekter och givetvis vårt byggarbete. För oss är alla uppdrag välkomna, inget arbete är för stort eller för litet.

ROT-avdraget

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

ARBETSMILJÖ

SKARAB strävar och håller sig ajour med det senaste inom ARBETSMILJÖ. Vi följer aktuella och gällande krav och har en policy och dokumenterade rutiner för hur arbetsmiljöarbetet utförs:

Byggföretagen logotyp

POLICY FÖR MILJÖANPASSAD RIVNING OCH OMBYGGNAD
Vi omhändertar allt material som innehåller giftiga och skadliga ämnen på ett säkert och lämpligt sätt. Vi återanvänder och återvinner material från rivning och ombyggnad. Vid omhändertagande av material får nya miljöproblem inte skapas genom att t.ex. använda orena material, olaglig deponering eller eldning.

KVALITETSPOLICY
Vi levererar kvalitativa byggnadstjänster som överenstämmer med kundens önskemål på avsatt tid. Vi utvecklas ständigt genom utbildning samt erfarenhetsåterföring. Vi har ett kvalitetstänk i allt vi gör - från kundkontakt till färdig produkt.

Kontakta oss